Ethisch Hacken

Inbrekers weten toch ook hoe ze moeten inbreken?

Onze ethische hackers controleren heel grondig uw IT-beveiliging op beveiliging- en datalekken. Met onze vakkundige penetratietesten simuleren we een hacking aanval op uw bedrijfsnetwerk, websites, e-shops, databases of computers. Hierbij gebruiken we dezelfde methodes en technieken als malafide hackers. We hebben 3 ethische hacks ter beschikking per categorie - afhankelijk van de voorkennis en achtergrondinformatie die u ons toevertrouwt:

  1. Black box test: zonder voorafgaande informatie over de omgeving
  2. Grey box test: met gedeeltelijke informatie over de omgeving (bv. tot een applicatie toegang)
  3. White box test: met volledige informatie over de omgeving

Na de manuele en contextuele testing ontvangt u een uitgebreid rapport met aanbevelingen die we toelichten tijdens een debriefing-call. Zo weet u exact waar de zwakke punten zitten in uw IT-beveiliging en kan u de nodige maatregelen meteen uitvoeren. (maak u geen illusies: we vinden altijd lekken!)

Hebt u een pentest nodig om te voldoen aan een certificering-standaard? Wilt u de huidige IT consultant of IT installateur testen? Of vraagt uw klant of zakenpartner om een test van een onafhankelijke partij? Dan is Sectricity zeker een goede keuze! Vergeleken met andere leveranciers bieden we de hoogste kwaliteit tegen de voordeligste prijzen.

Veelgevraagde Ethical Hacking

BEDRIJFSNETWERK

Een penetratietest op uw bedrijfsnetwerk toont aan of hackers kunnen binnendringen in uw interne netwerk. Er wordt ook gecheckt of malafide werknemers of bezoekers data kunnen misbruiken van binnenuit.

WEB APPLICATIES

Websites, e-shops, portals of CRM systemen zijn een toegangspoort vanaf het internet naar gevoelige data op uw interne bedrijfsnetwerk. Onze pentest vindt alle kwetsbaarheden en adviseert de nodige tegenmaatregelen.

SECURITY AUDITS

Een penetratietest is vaak een verplicht onderdeel van een certificatie- of compliance traject. Denk maar aan de ISO 27001 certificering of de GDPR. Er wordt nagegaan tijdens deze pentest of uw bedrijf voldoet aan alle vereisten.

Hacking feiten cijfers

Hacking is een serieus probleem voor bedrijven.

dagen duurt het gemiddeld vooraleer een hack wordt ontdekt
% van alle hacking aanvallen kunnen eenvoudig voorkomen worden
% van de digitale inbraken zijn reeds meer dan 1 jaar "patchable"

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nog niet echt zeker?

Bezoek onze contactpagina of test je kennis, we nemen graag contact met je op!