Ethical Hacking

Schakel ons in om uw IT-beveiliging grondig te controleren op beveiliging- en datalekken. Met onze ethische hackertest simuleren we een hacking aanval op uw bedrijfsnetwerk, websites, e-shops, databases of computers. Hierbij gebruiken we dezelfde methodes en technieken als malafide hackers. We hebben 3 ethische hacks ter beschikking - afhankelijk van de voorkennis en achtergrondinformatie die u ons toevertrouwt:

  1. Black box test: zonder voorafgaande informatie over de omgeving
  2. Grey box test: met gedeeltelijke informatie over de omgeving (bv. tot een applicatie toegang)
  3. White box test: met volledige informatie over de omgeving

Na de ethical hacking test ontvangt u een uitgebreid rapport met aanbevelingen die we toelichten tijdens een debriefing-call. Zo weet u exact waar de zwakke punten zitten in uw IT-beveiliging en kan u de nodige maatregelen meteen uitvoeren. (maak u geen illusies: we vinden altijd lekken)

Hebt u een pentest nodig om te voldoen aan een certificering-standaard? Wilt u de huidige IT consultant of IT installateur testen? Of vragen uw klanten om een test van een onafhankelijke partij? Dan is Sectricity zeker een goede keuze! Vergeleken met andere leveranciers bieden we de hoogste kwaliteit tegen de voordeligste prijzen.

Veelgevraagde Ethical Hacking

BEDRIJFSNETWERK

Een penetratietest op uw bedrijfsnetwerk toont aan of hackers kunnen binnendringen in uw interne netwerk. Er wordt ook gecheckt of (kwaadwillende) medewerkers of bezoekers data kunnen misbruiken van binnenuit.

WEB APPLICATIES

Websites, e-shops, portals of CRM systemen zijn een toegangspoort vanaf het internet naar gevoelige data op uw interne bedrijfsnetwerk. Onze pentest vindt alle kwetsbaarheden en adviseert de nodige tegenmaatregelen.

SECURITY AUDITS

Een penetratietest is vaak een verplicht onderdeel van een certificatie- of compliance traject. Denk maar aan de ISO 27001 certificering of de GDPR. In dit kader is de pentest gericht op het voldoen aan het normenkader.

Meteen een offerte aanvragen?

Nog niet echt zeker?

Bezoek onze contactpagina of test uw kennis, we nemen graag contact met u op!