Skip to content

Ethical Hacking en Phishing

Wedden dat we u kunnen hacken?

Ethisch Hacken en Phishing Services:

Het is erg moedig als u één van onze hackers inzet. Het is als een inbreker die uw huis controleert. Toch is een inbreker degene die alle zwakke plekken moeiteloos herkent. En dat doen onze hackers ook. U ontvangt een rapport met een compleet overzicht van alle IT-fouten om ze te corrigeren.

Groepstrainingen

Leer de knepen van het ethische hacker-vak om uw bedrijf beter te beveiligen.

Ethical Hacking

Neem de proef op de som. Alle testen worden afgeleverd met geldig certificaat.

Phishing Test

Verstuur valse e-mails naar uw medewerkers om hun resistentie te testen.

Live Hacking

Het WAUW effect. Trek meteen de aandacht van uw publiek door ze te hacken.

Mystery Guest

Een onaangekondigde bezoeker komt zomaar binnengewandeld. Wie of wat houdt hem tegen?

Anti-Hacking Tools

Onze favoriete tools om hackers buiten te houden en uw data te beschermen.

Als u dit leest, dan bent u al eens gehackt, dan wordt u nu gehackt, of dan zal u nog gehackt worden. Dat is de realiteit. Doffe ellende! Bedenk maar: uw computer start niet meer op of alle data is verdwenen.

Maar er bestaan ook integere of ethical hackers. Bij ons kan u terecht om uw bedrijf beter te beveiligen via Ethical Hacking. Met uw akkoord dringen we op een gecontroleerde manier binnen in uw bedrijfsnetwerk. Hierbij gebruiken we dezelfde methodes als de 'bad guys'. We brengen alle lekken in uw IT-beveiliging in kaart, gaande van kleine datalekken bij personeel tot grote gaten in IT-infrastructuur. U krijgt een onafhankelijk rapport met bijhorend certificaat alsook advies om de lekken te dichten.

We testen ook het klikgedrag van uw medewerkers via Phishing. Vanuit ons phishing-platform sturen we gehackte e-mails om te controleren of de digitale gevaren worden herkend. Indien niet kunnen we hier een security awareness sessie aan koppelen om meer cyber-bewustzijn te creëren bij uw medewerkers.

Data beveiligen is met de AVG-GDPR wetgeving sinds 25 mei 2018 trouwens belangrijker dan ooit. Als u nog nooit een controle hebt laten doen, dan is het nu een goed moment. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nog niet echt zeker?

Bezoek onze contactpagina of test uw kennis, we nemen graag contact met u op!

Scroll To Top