The Mystery Guest

Hoever raakt een bezoeker binnen in uw bedrijf?

Een mysterieuze gast, of onaangekondigde bezoeker komt zomaar binnengewandeld in uw bedrijf. Wordt deze persoon aangesproken en gevraagd naar wie hij is en wat hij komt doen? Onze 'Mystery Guest' dienstverlening test de beveiliging van uw bedrijf en checkt of iedereen zich wel aan de afspraken houdt.

Hoe gaan we te werk?

Met uw goedkeuring doen we ons voor als iemand anders, bijvoorbeeld een medewerker van de elektriciteitsleverancier, en proberen fysisch zo ver mogelijk binnen te dringen in uw bedrijf. Daarbij brengen we alle "datalekken" of beveiligingsrisico's in kaart. Dat kan gaan van vertrouwelijke informatie die onbewaakt rondslingert zoals 'post-its' op computerschermen met paswoorden erop of achtergelaten dossiers aan de printer tot toegangsbadges op de bureaus.

Na ons bezoek maken we een vervolgafspraak voor de uitgebreide rapportage. Zo weet u precies welke hiaten in de bedrijfsbeveiliging of -procedures u moet aanpakken.

Waarom?

Omdat u wil weten of de genomen maatregelen en de gedane investeringen daadwerkelijk worden toegepast (zoals het hoort). Denk maar aan de efficiëntie van camerasystemen of de alertheid van bewakingsagenten... test het gewoon uit.

 

Onze rapportage kan u ook gebruiken als referentie om de security awareness bij uw medewerkers te vergroten.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nog niet echt zeker?

Bezoek onze contactpagina of test je kennis, we nemen graag contact met je op!