Security Awareness IT Professionals

Bent u de IT-er van dienst of zit u in de IT-afdeling? Dan weet u beter dan wie ook dat de razendsnelle ontwikkeling van de digitale wereld verschillende uitdagingen met zich meebrengt. En al zeker op IT-beveiliging. Deze Security Awareness IT Professionals is dan ook precies wat u zoekt!

Deze sessie gaat in detail in op de nieuwste cyberrisico's, hacking technieken en welke maatregelen u kan treffen als IT professional. Als alles in kaart is gebracht toetsen we de huidige status van uw bedrijf en geven we advies over de werkpunten.

Na deze training bent u als IT-professional in staat om actie te nemen voor uw bedrijf in de strijd tegen cybercriminaliteit.

De training wordt gegeven door ervaren Security experten waarvan u ook als IT-professional zeker kan bijleren.

KLASSIKALE TRAINING

U kan zich hier registreren voor de klassikale IT Professionals training. Vind een gepaste datum en reserveer snel uw plaats! U werkt samen met andere IT'ers aan verschillende opdrachten onder begeleiding van een docent.

VIRTUAL CLASSROOM

U wil de training online volgen op een plek waar het u uitkomt? Dan is deze virtual class-room formule de perfecte oplossing! Net als in de klassikale training krijgt u opdrachten en werkt u onder begeleiding van een docent.

Meteen een offerte aanvragen?

Nog niet echt zeker?

Bezoek onze contactpagina of test uw kennis, we nemen graag contact met u op!