Security Awareness IT Professionals

Bent u de IT-er van dienst of zit u in de IT-afdeling? Dan weet u beter dan wie ook dat de razendsnelle ontwikkeling van de digitale wereld verschillende uitdagingen met zich meebrengt. En al zeker op IT-beveiliging. Deze Security Awareness IT Professionals is dan ook precies wat u zoekt!

Deze sessie gaat in detail in op de nieuwste cyberrisico's, hacking technieken en welke maatregelen u kan treffen als IT professional. Als alles in kaart is gebracht toetsen we de huidige status van uw bedrijf en geven we advies over de werkpunten.

Na deze training bent u als IT-professional in staat om actie te nemen voor uw bedrijf in de strijd tegen cybercriminaliteit.

De training wordt gegeven door ervaren hackers waarvan u ook als IT-professional zeker kan bijleren.

Onze filosofie is om security awareness training vol te laten beleven en ervaren vanuit een hacker perspectief. Geen saaie powerpoints dus, maar bevlogen hackers in hun beste doen! Elke training zit boordevol praktische voorbeelden en live hacking momenten - die bijblijven!

TRAINING BIJ U OP KANTOOR

U kan hier beschikbare data opvragen voor een IT Professionals training bij u op kantoor. Deze trainingen worden gegeven door ethical hackers. Aan de hand van praktijkvoorbeelden tonen ze de nieuwste cyberrisico's, hacking technieken en welke maatregelen u kan treffen als IT professional.

TRAINING BIJ SECTRICITY

U kan zich hier registreren voor de klassikale IT Professionals training. Vind een gepaste datum en reserveer snel uw plaats! U werkt samen met andere IT'ers aan verschillende opdrachten onder begeleiding van een docent.

TRAINING ONLINE

U wil de training volgen op een plek waar het u uitkomt? Dan is deze online formule de perfecte oplossing! Net als in de klassikale training krijgt u opdrachten en werkt u onder begeleiding van een docent.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nog niet echt zeker?

Bezoek onze contactpagina of test je kennis, we nemen graag contact met je op!