Security Awareness Directie

Maakt u deel uit van de directie of het bestuur van een bedrijf? Gaan er stemmen op om aan Security Awareness te doen? Of bent u gewoon benieuwd om te weten in hoeverre cybercriminaliteit een impact kan hebben op uw bedrijfsvoering? Dan is deze Security Awareness Directie precies wat u zoekt! De training brengt de basisbeginselen van IT-beveiliging en de dagdagelijkse risico's in kaart. Hieraan toetsen we de huidige status van uw bedrijf en geven we advies om werkpunten op de agenda te plaatsen.

Na deze training kan u als directie actie nemen voor uw bedrijf in de strijd tegen cybercriminaliteit.

De ervaring leert ons dat het handig is om ook de IT-manager/IT-er in de sessie te hebben.

De training wordt op een laagdrempelige manier gegeven door ervaren Security experten zodat ook niet-technische mensen makkelijk begrijpen hoe ze pro-actieve IT-beveiliging op de agenda kunnen plaatsen.

KLASSIKALE TRAINING

U kan zich hier registreren voor de klassikale Directie training. Vind een gepaste datum en reserveer snel uw plaats! U werkt samen met andere directieleden aan verschillende opdrachten onder begeleiding van een docent.

VIRTUAL CLASSROOM

U wil de training online volgen op een plek waar het u uitkomt? Dan is deze virtual class-room formule de perfecte oplossing! Net als in de klassikale training krijgt u opdrachten en werkt u onder begeleiding van een docent.

Meteen een offerte aanvragen?

Nog niet echt zeker?

Bezoek onze contactpagina of test uw kennis, we nemen graag contact met u op!