Security Awareness Directie

Maakt u deel uit van de directie of het bestuur van een bedrijf? Gaan er stemmen op om aan Security Awareness te doen? Of bent u gewoon benieuwd om te weten in hoeverre cybercriminaliteit een impact kan hebben op uw bedrijfsvoering? Dan is deze Security Awareness Directie precies wat u zoekt! De training brengt de basisbeginselen van IT-beveiliging en de dagdagelijkse risico's in kaart. Hieraan toetsen we de huidige status van uw bedrijf en geven we advies om werkpunten op de agenda te plaatsen.

Na deze training kan u als directie actie nemen voor uw bedrijf in de strijd tegen cybercriminaliteit.

De ervaring leert ons dat het handig is om ook de IT-manager/IT-er in de sessie te hebben.

De training wordt op een laagdrempelige manier gegeven door ervaren Security experten zodat ook niet-technische mensen makkelijk begrijpen hoe ze pro-actieve IT-beveiliging op de agenda kunnen plaatsen.

Onze filosofie is om security awareness training vol te laten beleven en ervaren vanuit een hacker perspectief. Geen saaie powerpoints dus, maar bevlogen hackers in hun beste doen! Elke training zit boordevol praktische voorbeelden en live hacking momenten - die bijblijven!

TRAINING BIJ U OP KANTOOR

U kan hier beschikbare data opvragen voor een Directie training bij u op kantoor. Deze trainingen worden gegeven door ethical hackers. Aan de hand van praktijkvoorbeelden tonen ze aan in hoeverre cybercriminaliteit een impact kan hebben op uw bedrijfsvoering.

TRAINING BIJ SECTRICITY

U kan zich hier registreren voor de klassikale Directie training. Vind een gepaste datum en reserveer snel uw plaats! U werkt samen met andere directieleden aan verschillende opdrachten onder begeleiding van een docent.

TRAINING ONLINE

U wil de training volgen op een plek waar het u uitkomt? Dan is deze online formule de perfecte oplossing! Net als in de klassikale training krijgt u opdrachten en werkt u onder begeleiding van een docent.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nog niet echt zeker?

Bezoek onze contactpagina of test je kennis, we nemen graag contact met je op!