Ons Verhaal

Jaren hebben we gewerkt voor grote IT-bedrijven met de briljantste security experten in dienst. Wij installeerden gigantische firewalls en de meest performante IT-beveiliging, tot grote tevredenheid van onze klanten.

Maar op de technische afdeling was er toch te horen dat klanten gehackt werden... Op de vraag "hoe dat kon gebeuren omdat de klanten beveiligd zijn van kop tot teen met de beste technische oplossingen"? Was het antwoord "dat de technische oplossingen wel werkten, maar dat het ging om een menselijke fout". Conclusie: één muisklik op de bijlage van een frauduleuze mail is... genoeg.

Op zo'n momenten besef je dat hackers alleen maar kunnen afgestopt worden door regelmatig de IT-beveiliging te laten checken en een aantrekkelijke IT-security awareness training in te plannen voor het personeel. 

Deze overtuiging is omgezet in concrete actie: Sectricity maakt bedrijven veiliger door ze ethisch te hacken en het personeel cyberbewust te maken.

We bedachten originele en aantrekkelijke, korte informatiesessies die écht blijven hangen. Op maat en volgens bedrijfscultuur van onze klanten. Naast spannende games zijn er ook 3 soorten e-learning: simulaties met herkenbare kantoorproblemen/-taferelen, storytelling cartoons over recente hacks en animatiefilmpjes.

Nooit te technisch, nooit een overload aan informatie, nooit saai....

Sectricity weet als geen ander hoe een onaantrekkelijk onderwerp boeiend wordt. We dagen uit, we bedenken innovatieve communicatie zodat deelnemers de informatie moeiteloos opslaan.

Een hele prestatie in tijden van informatiestress.

Probeer ons nu uit!

Met veel plezier gaan we uw uitdaging aan. Tot binnenkort!

YVES VAN TONGERLOO

Oprichter Sectricity

Meteen een offerte aanvragen?

Nog niet echt zeker?

Bezoek onze contactpagina of test uw kennis, we nemen graag contact met u op!