Ons Verhaal

Na jaren te hebben gewerkt voor grote IT bedrijven kwam ik met collega's steeds tot dezelfde conclusie: bedrijven die enkel investeren in technische IT-security oplossingen blijven het slachtoffer van hackers. Met alle desastreuze gevolgen vandien...

Alleen door ook de menselijke factor van IT-beveiliging aan te pakken kunnen bedrijven datalekken vermijden.

Hackers kiezen altijd de weg van de minste weerstand. Stel dat de voordeur potdicht zit en het raam is niet op slot, dan komen ze door het raam. Ook de bereidwilligheid en de digitale gemakzucht van mensen zijn voor hackers een geschenk uit de hemel. En daar wilden we een gepaste oplossing voor aanbieden!

Deze overtuiging is vanaf 2017 omgezet in concrete actie: Sectricity verbetert het beveiligingsbewustzijn en test de IT-beveiliging van uw bedrijf.

We bedachten originele en aantrekkelijke security awareness sessies die écht blijven hangen. Op maat en volgens de bedrijfscultuur van onze klanten. Naast beklijvende sessies bestaat ons portfolio uit e-learning, video's, live hacking demo’s, ethical hacking, simulated phishing attacks, cyber security escapes en game-driven learning.

Sectricity weet als geen ander hoe een onaantrekkelijk onderwerp boeiend kan gemaakt worden. Nooit te technisch, nooit een overload aan informatie, nooit saai....

We dagen uit en zorgen ervoor dat deelnemers de informatie moeiteloos opslaan.

Een hele prestatie in tijden van informatiestress...

Probeer ons uit, met veel plezier gaan we uw uitdaging aan.

 

We kijken ernaar uit om binnenkort van u te horen!

 

Oprichter Sectricity

 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nog niet echt zeker?

Bezoek onze contactpagina of test je kennis, we nemen graag contact met je op!