Ons Verhaal

Na jarenlang voor grote IT-bedrijven te hebben gewerkt, ben ik met mijn collega's altijd tot dezelfde conclusie gekomen: bedrijven die alleen maar investeren in technische IT-beveiligingsoplossingen blijven het slachtoffer van hackers. Met alle rampzalige gevolgen van dien...

Alleen door ook de menselijke factor van IT-beveiliging aan te pakken, kunnen bedrijven zich wapenen tegen hackers en datalekken.

Hackers kiezen altijd de weg van de minste weerstand. Stel dat de voordeur op slot is, maar het raam nog steeds open is, dan komen ze door het raam. Voor hackers is de bereidwilligheid en digitale luiheid van mensen ook een geschenk uit de hemel. En daar wilden we een passende oplossing voor bieden!

Vanaf 2017 is deze overtuiging vertaald in concrete actie: Sectricity verbetert het beveiligingsbewustzijn en test de IT-beveiliging van uw bedrijf.

We kwamen met originele en aantrekkelijke beveiligingsbewustmakingssessies die écht blijven hangen. Op maat en volgens de bedrijfscultuur van onze klanten. Naast boeiende sessies bevat ons portfolio e-learning, video's, live hacking demo's, ethische hacking, gesimuleerde phishingaanvallen, cybersecurity escape games en game-driven learning.

Sectricity weet als geen ander een onaantrekkelijk onderwerp boeiend te maken. Nooit te technisch, nooit een overdaad aan informatie, nooit saai...

We dagen de deelnemers uit en zorgen ervoor dat ze de informatie moeiteloos kunnen opslaan.

Best een prestatie in tijden van informatiestress...

Probeer ons uit, we gaan uw uitdaging graag aan.

 

We kijken ernaar uit om binnenkort van u te horen!

 

Oprichter Sectricity

 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nog niet echt zeker?

Bezoek onze contactpagina of test je kennis, we nemen graag contact met je op!