Phishing Awareness

Moeten uw medewerkers op tijd verdachte berichten kunnen herkennen om cyberellende te voorkomen? Wilt u dat uw medewerkers niet (langer) in de val trappen van hackers? Dan is deze Phishing Awareness training precies wat u zoekt!

Tijdens de training komen alle indicatoren van recente phishing e-mails aan bod alsook modus operandi van de hackers aan de hand van talrijke live hacking. En het is heus niet al­leen een prins uit Ni­ge­ria die miljoenen belooft!

Na deze training is iedereen in staat om valse e-mails makkelijk te herkennen en cyberellende te vermijden

Deze training is er eentje die blijft hangen. Zo wordt uw personeel een actieve component van uw IT-beveiliging.

De training wordt op een laagdrempelige manier gegeven door ervaren hackers zodat ook niet-technische mensen makkelijk kunnen begrijpen hoe ze valse e-mails kunnen herkennen.

Onze filosofie is om security awareness training vol te laten beleven en ervaren vanuit een hacker perspectief. Geen saaie powerpoints dus, maar bevlogen hackers in hun beste doen! Elke training zit boordevol praktische voorbeelden en live hacking momenten - die bijblijven!

TRAINING BIJ U OP KANTOOR

U kan hier beschikbare data opvragen voor een Phishing Awareness training bij u op kantoor. Deze training wordt gegeven door een ethical hacking docent. U werkt samen met uw medestudenten aan verschillende opdrachten onder begeleiding van de docent.

TRAINING BIJ SECTRICITY

U kan zich hier registreren voor de klassikale Phishing Awareness training. Vind een gepaste datum en reserveer snel uw plaats! U werkt samen met uw medestudenten aan verschillende opdrachten onder begeleiding van een ethical hacking docent.

TRAINING ONLINE

U wil de training online volgen op een plek waar het u uitkomt? Dan is deze online formule de perfecte oplossing! Net als in de klassikale training krijgt u opdrachten en werkt u onder begeleiding van een docent.

phishing training

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nog niet echt zeker?

Bezoek onze contactpagina of test je kennis, we nemen graag contact met je op!