Phishing Awareness

Moeten uw medewerkers op tijd verdachte berichten kunnen herkennen om cyberellende te voorkomen? Wilt u dat uw medewerkers niet (langer) in de val trappen van hackers? Dan is deze Phishing Awareness training precies wat u zoekt!

Tijdens de training komen alle indicatoren van een phishing e-mail aan bod aan de hand van talrijke recente phishing-voorbeelden. En het is heus niet al­leen een prins uit Ni­ge­ria die miljoenen belooft!

Na deze training zijn alle deelnemers in staat om valse e-mails makkelijk te herkennen. Zo wordt uw personeel een actieve component van uw IT-beveiliging.

De training wordt op een laagdrempelige manier gegeven door ervaren security experten zodat ook niet-technische mensen makkelijk kunnen begrijpen hoe ze valse e-mails kunnen herkennen.

TRAINING BIJ U OP KANTOOR

U kan hier beschikbare data opvragen voor een Phishing Awareness training bij u op kantoor. Deze training wordt gegeven door een ethical hacking docent. U werkt samen met uw medestudenten aan verschillende opdrachten onder begeleiding van de docent.

TRAINING BIJ SECTRICITY

U kan zich hier registreren voor de klassikale Phishing Awareness training. Vind een gepaste datum en reserveer snel uw plaats! U werkt samen met uw medestudenten aan verschillende opdrachten onder begeleiding van een ethical hacking docent.

TRAINING ONLINE

U wil de training online volgen op een plek waar het u uitkomt? Dan is deze online formule de perfecte oplossing! Net als in de klassikale training krijgt u opdrachten en werkt u onder begeleiding van een docent.

phishing training

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nog niet echt zeker?

Bezoek onze contactpagina of test je kennis, we nemen graag contact met je op!