Incident Response Actieplan

Hebt u wel eens nagedacht wat u moet doen of wie u gaat bellen bij een cyberaanval? Deze 1/2-daagse training definieert alle fases van een cyberaanval en legt haarfijn uit hoe u die aanpakt.

In een plan van aanpak wordt vastgelegd hoe u informatie moet doorgeven aan de juiste mensen, hoe u een incident moet beoordelen en hoe u de schade van een aanval kan minimaliseren. Kortom, alle verantwoordelijkheden en procedures worden in kaart gebracht.

Omdat élk bedrijf het slachtoffer kan zijn van een cyberaanval is een effectief plan om de gevolgen te verzachten geen overbodige luxe.

KLASSIKALE TRAINING

U kan zich hier registreren voor de klassikale Incident Response Actieplan training. Vind een gepaste datum en reserveer snel uw plaats! U werkt samen met uw medestudenten aan verschillende opdrachten onder begeleiding van een docent.

VIRTUAL CLASSROOM

U wil de training online volgen op een plek waar het u uitkomt? Dan is deze virtual class-room formule de perfecte oplossing! Net als in de klassikale training krijgt u opdrachten en werkt u onder begeleiding van een docent.

incident respons actieplan

Meteen een offerte aanvragen?

Nog niet echt zeker?

Bezoek onze contactpagina of test uw kennis, we nemen graag contact met u op!