Skip to content

Penetratietesten

Alle penetratietesten worden grondig en manueel uitgevoerd door gecertificeerde Ethische Hackers. Testen waarbij tegenmaatregelen zijn genomen worden afgeleverd met een geldig certificaat. Zie hier de verschillende mogelijkheden:

BEDRIJFSNETWERK

Een penetratietest op uw bedrijfsnetwerk toont aan of hackers kunnen binnendringen in uw interne netwerk. Er wordt ook gecheckt of malafide werknemers of bezoekers data kunnen misbruiken van binnenuit.

WIFI

Via een draadloze verbinding kunnen hackers makkelijk op uw netwerk geraken. Het signaal kan buiten worden opgepikt door criminelen, zodat zij op afstand en in alle rust hun werk kunnen doen zonder dat ze worden opgemerkt.

WEB APPLICATIES

Websites, e-shops, portals of CRM systemen zijn een toegangspoort vanaf het internet naar gevoelige data op uw interne bedrijfsnetwerk. Onze pentest vindt alle kwetsbaarheden en adviseert de nodige tegenmaatregelen.

MOBIELE APPLICATIES

Mobiele apps verwerken ook gevoelige gegevens en zijn op verschillende manieren gekoppeld aan andere (web)diensten. Een penetratietest onderzoekt hier alle mogelijke verbindingen van de apparaten en diensten.

SECURITY AUDITS

Een penetratietest is vaak een verplicht onderdeel van een certificatie- of compliance traject. Denk maar aan de ISO 27001 certificering of de GDPR. Er wordt nagegaan tijdens deze pentest of uw bedrijf voldoet aan alle vereisten.

SCADA

Industriële systemen zoals SCADA worden in toenemende mate gekoppeld aan het internet en bedrijfsnetwerken. Meestal hebben ze geen optimale beveiliging waardoor ze een interessant doelwit zijn voor hackers.

Hacking feiten en cijfers

Hacking is een serieus probleem voor bedrijven.

dagen duurt het gemiddeld vooraleer een hack wordt ontdekt
% van alle hacking aanvallen kunnen eenvoudig voorkomen worden
% van de digitale inbraken zijn reeds meer dan 1 jaar "patchable"

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nog niet echt zeker?

Bezoek onze contactpagina of test uw kennis, we nemen graag contact met u op!

Scroll To Top