SecurityScorecard

Zijn uw toeleveranciers veilig?

Als uw leverancier is gehackt dan geeft die onrechtstreeks toegang tot uw data. Het is daarom aan te raden om uw ecosysteem in de gaten te houden en ook daar de deur dicht te houden voor hackers.

Als een leverancier zijn digitale voetafdruk niet onder controle heeft dan kunnen alle persoonlijke gegevens zomaar worden ingekeken.

En wat met uw eigen veiligheid?

Hebt u alles onder controle? Klanten, investeerders, partners, toeleveranciers, maar ook hackers kunnen zien of uw cyberhygiëne op orde is. Voor de ene bent u misschien niet de geschikte zakenpartner, voor de andere een kwetsbaar doelwit.

Hackers kunnen op basis van deze publiekelijk beschikbare informatie makkelijk op zoek gaan naar de kwetsbaarheden van uw onderneming om zo hun cyberaanval in te plannen. Periodieke audits of handmatige vragenlijsten zijn onvoldoende  - want op het moment dat u het auditverslag ontvangt is het al verouderd.

De security scores werken ook in de omgekeerde richting en dat is handig. Het probleem waarmee audit of GRC managers namelijk mee te kampen hebben is dat ze wel in staat zijn om hun eigen digitale blootstelling te begrijpen en aan te pakken, maar niet die van hun partners en leveranciers. Deze leemte kan hiermee makkelijk worden ingevuld.

Laat uw Security Score berekenen

Onze security score geeft u een inzicht in uw digitale blootstelling en cyberrisico. Alle informatie is louter gebaseerd op publiekelijk beschikbare informatie. Dit is dezelfde informatie die wordt gebruikt door derden zoals CISO's, CIO's, verzekeraars, beleggers, maar ook door cybercriminelen om de stabiliteit van uw bedrijf te beoordelen.

Ons platform biedt een continue controle van al uw toeleveranciers tot in de 3de en 4de graad. De cybersecurity score is opgedeeld in een breed scala van risico categorieën zoals applicatie security, IP reputatie, de patching cadans, netwerkbeveiliging en blootgestelde wachtwoorden. SECtricity levert de security scores in abonnementsvorm of verleent u directe toegang tot het platform met inbegrip van saneringstips. Periodieke audits en manuele vragenlijsten zijn verouderde oplossingen en staan in schril contrast met deze geautomatiseerde aanpak.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nog niet echt zeker?

Bezoek onze contactpagina of test uw kennis, we nemen graag contact met u op!