The team of Security Awareness

Wenst u zelf een campagne te starten voor uw bedrijf? Dan is dit precies wat u zoekt! Deze training brengt de basisbeginselen van IT-beveiliging en de dagdagelijkse risico's in kaart. Daarna doorlopen we stap voor stap alle etappes zodat u zelf een succesvol Security Awareness Programma kan opzetten.

Na de training kan u zelf een programma opstarten op maat van uw bedrijf.​ Eéntje dat "blijft hangen" bij uw personeel.

De training wordt op een laagdrempelige manier gegeven door ervaren Security experten zodat ook niet-technische mensen makkelijk begrijpen hoe ze een programma kunnen opstarten.

TRAINING BIJ U OP KANTOOR

U kan hier beschikbare data opvragen voor een Awareness Team training bij u op kantoor. De training wordt gegeven door ervaren awareness professionals. Aan de hand van praktijkvoorbeelden overlopen zij alle etappes om een succesvol Security Awareness Programma op te zetten.

TRAINING BIJ SECTRICITY

U kan zich hier registreren voor de klassikale Security Awareness Team training. Vind een gepaste datum en reserveer snel uw plaats! U werkt samen met uw medestudenten aan verschillende opdrachten onder begeleiding van een docent.

TRAINING ONLINE

U wil de training volgen op een plek waar het u uitkomt? Dan is deze online formule de perfecte oplossing! Net als in de klassikale training krijgt u opdrachten en werkt u onder begeleiding van een docent.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nog niet echt zeker?

Bezoek onze contactpagina of test je kennis, we nemen graag contact met je op!