Security Awareness Managers

Als manager hebt u een voorbeeldsrol als het gaat om IT-beveiliging. Het is in de eerste plaats uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat uw team de juiste security awareness training krijgt. Maar u hebt ook een controlerende rol om toe te zien of uw team het bedrijfsbeleid inzake IT-security correct naleeft. Herkent u zich in deze rol? Dan is deze Security Awareness Managers precies wat u zoekt!

De training brengt de dagdagelijkse digitale risico's voor werknemers in kaart en toont aan op welke manier u als manager een begeleidende rol kan opnemen om uw team digitaal veilig te laten werken. Als u als manager het goede voorbeeld geeft dan is de positieve impact op het hele bedrijf (of de individuele medewerkers) aanzienlijk.

Na deze training kan u als manager uw team begeleiden in de strijd tegen cybercriminaliteit en een actievere rol spelen om uw bedrijf veilig te houden.

De training wordt op een laagdrempelige manier gegeven door ervaren Security experten zodat ook niet-technische managers makkelijk begrijpen hoe ze met hun team aan pro-actieve IT-beveiliging kunnen doen.

Onze filosofie is om security awareness training vol te laten beleven en ervaren vanuit een hacker perspectief. Geen saaie powerpoints dus, maar bevlogen hackers in hun beste doen! Elke training zit boordevol praktische voorbeelden en live hacking momenten - die bijblijven!

TRAINING BIJ U OP KANTOOR

U kan hier beschikbare data opvragen voor een Managers training bij u op kantoor. Deze trainingen worden gegeven door ethical hackers. Aan de hand van praktijkvoorbeelden tonen ze aan hoe u als manager een begeleidende rol opneemt voor uw team in de strijd tegen cybercriminaliteit.

TRAINING BIJ SECTRICITY

U kan zich hier registreren voor de klassikale Managers training. Vind een gepaste datum en reserveer snel uw plaats! U werkt samen met andere managers aan verschillende opdrachten onder begeleiding van een docent.

TRAINING ONLINE

U wil de training volgen op een plek waar het u uitkomt? Dan is deze online formule de perfecte oplossing! Net als in de klassikale training krijgt u opdrachten en werkt u onder begeleiding van een docent.

security awareness managers

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nog niet echt zeker?

Bezoek onze contactpagina of test je kennis, we nemen graag contact met je op!