Security Awareness Games

Leuke en efficiënte trainingsgames die awareness trajecten enorm attractief maken.

Heeft u moeite om uw medewerkers te motiveren voor een Security Awareness training? Dat is verleden tijd!

Met onze Security Awareness Training Games zijn alle medewerkers nauw betrokken bij de trainingsinhoud van begin tot eind. Deze leuke en super-spannende games maken ze spelenderwijs bewust van moderne internet gevaren en hoe ze hierop moeten reageren. Het spelelement zorgt voor een interactieve en competitieve beleving.

De Security Awareness Training Games kunnen apart ingezet worden of samen met klassieke e-learning. De Games verhogen de retentie tot 15 x meer dan bij traditionele trainingsmethoden alleen!

De Security Awareness Training Games kunnen altijd worden gespeeld. Tijdens de lunch, in de file of van thuis uit - van overal en altijd kunnen collega's onder elkaar strijden voor de podiumplaatsen op het scorebord!

Sectricity - security awareness game tetris
Sectricity - security awareness game memory

Speel en leer tegelijkertijd! Met de fascinerende games oefent u hapklare trainingscomponenten in op een leuke manier en vanop elk apparaat. Ze zijn een echte upgrade voor elke klassikale training of e-learning! Maximaliseer de betrokkenheid van elke medewerker bij een Security Awareness training en boost het kennisbehoud. Zo haalt u de beste ROI uit elke bedrijfsopleiding. SPELEN. LEREN. SLAGEN.

De trainingsvragen worden gesteld met behulp van tekst, afbeeldingen, audio en video's in de vorm van multiple choice of overeenkomsten. Juiste antwoorden leveren super-boosts, punten en extra levens op. De Security Awareness Games zijn beschikbaar in het Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans en Italiaans. Andere talen zijn op aanvraag.

Waarom Awareness Training Games?

%
millennials speelt videogames
%
meer betrokkenheid
%
meer productiviteit

Hoe de games intern lanceren?

Als u zoekt achter een snelle en eenvoudige manier om alle collega's te betrekken bij security awareness, dan kan u deze stappen volgen:

 1. Neem contact op met het HR-team om een e-mail te sturen naar alle medewerkers met een link naar de games
 2. Maak een korte e-mail met een link naar de games waarin het belang van de security bewustzijn wordt uitgelegd
 3. Laat werknemers tegen elkaar spelen en het opklimmen op het scorebord
 4. Beloon de winnaars met een certificaat of een kleine prijs voor hun uitstekende prestatie!

*de games kunnen online gespeeld worden of in SCORM op uw LMS draaien. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Kenmerken

 • Eigen vragenreeksen
 • Gepersonaliseerd (branding)
 • Superspannend !
 • Op alle toestellen
 • SCORM compliant

Onderwerpen

 • Security Awareness
 • Phishing Awareness
 • Privacy Awareness
 • GDPR Awareness
 • Op aanvraag

We werken met korte, interactieve rondes die zijn opgebouwd rond de allerlaatste internet bedreigingen of onderwerpen op aanvraag (bijvoorbeeld GDPR). Deze Training Games zijn geschikt voor iedereen!

Meteen een offerte aanvragen?

Nog niet echt zeker?

Bezoek onze contactpagina of test uw kennis, we nemen graag contact met u op!