Webapplicatie Security

Dit is een 1-daagse training die de allerlaatste tools en technieken demonstreert om Linux web applicaties te beveiligen. Onze filosofie is "Om een hacker te kunnen verslaan, moet je ook kunnen denken als een hacker". Deze praktijkgerichte training wordt gegeven door een Certified Ethical Hacker (CEH) die dagelijks webapps hackt op een ethische manier, in opdracht van de bedrijven zelf. 

TRAINING BIJ U OP KANTOOR

U kan hier beschikbare data opvragen voor een Webapp Security training bij u op kantoor. Deze trainingen worden gegeven door ethical hackers. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en live hacking tonen zij aan hoe je web applicaties moet beveiligen.

TRAINING BIJ SECTRICITY

U kan zich hier registreren voor de klassikale Webapp Security training. Vind een gepaste datum en reserveer snel uw plaats! U werkt samen met uw medestudenten aan verschillende opdrachten onder begeleiding van een docent.

TRAINING ONLINE

U wil de training volgen op een plek waar het u uitkomt? Dan is deze online formule de perfecte oplossing! Net als in de klassikale training krijgt u opdrachten en werkt u onder begeleiding van een docent.

webapp security

Onderwerpen

  • OWASP Top 10
  • LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP)
  • Protect Services
  • Joomla best practices
  • Linux networking

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nog niet echt zeker?

Bezoek onze contactpagina of test je kennis, we nemen graag contact met je op!